Стедікам стабілізатор 3-осьовий SNOPPA (Atom 2) Bluetooth / тріпод / Grey

Модель: Atom 2
Артикул: 4843
Виробник: SNOPPA
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія:  6 місяців
  • Закінчився
    4645грн.
    Знайшли дешевше?

    Стедікам для смартфону SNOPPA Atom 2 – це найновіша версія стабілізатора для зйомки відео на смартфон від відомого бренду Snoppa

    Новий стабілізатор Snoppa Atom 2 – це революційне рішення, яке не схоже на жоден з існуючих стедикамів. Як і перша модель, Atom 2 - це компактний стедікам на ринку, в складеному стані він має довжину всього 16,5 см при вазі в 280 г. Така компактність і легкість дозволять завжди носити його з собою.

    В Atom 2 виробник першим у світі реалізував автоскладання та автора складання стабілізатора в робоче положення. Завдяки цьому час на приведення стедикаму в робоче положення та початок зйомки скоротився до мінімуму. Крім того, вся конструкція стабілізатора є новаторською, тому що в ньому застосовані найновіші технології. Для ідеальної стабілізації та компенсації тремтіння та нахилів компанія Snoppa оснастила основні вузли стабілізатора безщітковими моторами з прямим приводом. В осі нахилу Atom 2 встановлений гібридний безщітковий привод власної розробки. Як заявляє виробник, таке рішення забезпечить недосяжний раніше рівень стабілізації, який на даний момент не зможе запропонувати жоден із існуючих лідерів ринку.

    Конструктивні особливості стабілізатора Snoppa Atom 2
    Технічне оснащення і продуманість в дрібницях робить покупку Snoppa Atom 2 дуже вдалим рішенням, яке зробить зйомку відео зручною і приносить задоволення. Основною "фішкою" у конструктиві новинки є автоматичне розкладання та складання. Але, крім цього, виробник вніс ще кілька дуже зручних рішень. Рукаятка стедикама, що подовжується, зробить ваші селфі ще краще за рахунок того, що камера знаходиться на більшій відстані від об'єкта зйомки, крім того це розширить кут охоплення камери і в кадр поміститься ще більше ваших друзів. Вбудований трипод виводить зйомку відеоблогів та стриму на новий рівень. Це дуже зручне нововведення, тому що немає необхідності купувати штатив для стабілізатора.

    Коли ви розкриєте стабілізатор і встановлюватимете смартфон у тримач, ви зможете помітити на ньому інфрачервоний датчик, який визначає наявність смартфона в ньому та дає моторчикам команду починати працювати. Тримач для смартфона дуже зручний та надійний. Після покупки Snoppa Atom 2 ви отримаєте пристрій з яким дуже легко працювати, тому що він не перевантажений кнопками та іншими органами управління, що суттєво полегшує керування стедікамом. П'ятипозиційний джойстик та кнопка початку зйомки, що також виконує роль функціональної кнопки.

    Як і в попередній версії стабілізатора є функціонал швидкої зміни орієнтації смартфона з портретної до пейзажної та назад. Стабілізатор Atom 2 оснащений вбудованим літій-іонним акумулятором ємністю 2500 мАг, ємності якого вистачить на тривалий час роботи (близько 6:00 залежно від умов зйомки). Стабілізатор підтримує швидке заряджання (15W), яке за 1 годину повністю зарядить акумулятор. Для заряджання використовується порт USB-C. Максимальний струм заряджання 3A при напрузі 5V.

    При використанні фірмової програми стає доступним керування жестами, яке стане в нагоді для зйомок селфі як у відео, так і у фоторежимах.

    Технічні характеристики

    Стедікам: стабілізатор, тріпод, стедікам, Bluetooth
    Управління пристроями: кнопки на корпусі
    Розмір у складеному вигляді: 16,4 x 5,9 x 4,5 см
    Вага: 280 г
    Комплектація: стедикам, кабель Type-C для заряджання

    Стабілізатор:
    Тип стабілізації: електронний 3-осьовий
    Вісь повороту: 348 ° (-174 ° / +174 °)
    Вісь нахилу: 200 ° (0 ° / +200 °)
    Вісь гойдання: 290 ° (-145 ° / +145 °)
    Стабілізація: горизонтальна, вертикальна
    Живлення стабілізатора: 2500 mAh

    Кріплення:
    Універсальний утримувач: 1
    Розмір утримувача: 50-90 мм
    Орієнтація телефону: вертикальна, горизонтальна, 360 °
    Навантаження: 120-310 р.

    Тринога-штатив:
    Тип триноги: трансформер-ручка
    Матеріал триноги: пластик ABS
    Радіус опори триноги: 11 см
    Висота штатива: 24-30 см

    Гарантія
    Гарантія 6 місяців
    Моноподи та стабілізатори
    Тип Трипод/Стабілізатор
    Тип підключення Bluetooth
    Матеріал телескопа Алюміній
    живлення Акумулятор
    Довга 30+ см
    Особливості 1 фіксатор телефону/3-осьовий стабілізатор
    Колір Сірий
    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.