Планшет 10,1" Kruger&Matz - EDGE 1080 (KM1080G) з клавіатурою, 2/32GB, Black

Модель: KM1080G
Артикул:
Виробник: KRUGER MATZ
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія: 
  • Знятий з виробництва
    5460грн.
    Знайшли дешевше?

    Windows 10 Home дає можливість повернутися до минулого, але це не крок назад. Планшет Krüger&Matz EDGE 1080 під керуванням новітньої операційної системи Windows 10 Home наділений усіма звичними функціями від Win 7 та Win 8. В результаті, ви може вибрати той функціонал, до якого звикли найбільше. Прихильники старих традицій стартового меню знову зможуть насолоджуватися класикою, тоді як фанати Windows 8, як і раніше, матимуть змогу використовувати повнорозмірне меню.

    Для персоналізації вашого пристрою Windows 10 Home дозволяє встановити режим "планшет" за замовчуванням та змінити налаштування в будь-який час, залежно від потреб користувача. Це все для вашої зручності!

    Для невизначених. EDGE 1080 є вирішенням проблеми для тих, хто не може вирішити, що вибрати, планшет чи ноутбук. Залежно від поставленого завдання, пристрій можна налаштувати під свої потреби. 10" дисплей з роздільною здатністю 1980х800 px, забезпечує комфорт під час перегляду веб-сторінок, а також використання ігор та програм. У комплекті з планшетом поставляється клавіатура, яка легко перетворює планшет на потужний офісний інструмент. Більш того, після робочого дня він може служити як основу, щоб надати можливість розслабитися, переглядаючи улюблені фільми або серіали.

    Прямо в десятку. Ви можете витратити гроші на вітер, купуючи пристрої окремо для роботи, окремо для навчання, окремо для ігор. Або купити все в одному! Windows 10 Home пропонує своїм користувачам функцію "віртуальні робочі столи" та новий вид завдань, завдяки яким легко працювати з кількома проектами одночасно. Подивіться самі, як це просто!

    Завжди надійний! Щоб задовольнити будь-яку потребу, планшет EDGE 1080 оснащений 4-ядерним процесором Intel Atom Z3735D, що працює на частоті 1,83 GHz і 2 GB оперативної пам'яті. Весь цей потенціал продуктивності доповнює графічний чіп Intel HD Graphics і 32 GB вбудованої пам'яті. Ця комбінація є гарантією безперебійної роботи незалежно від поставлених завдань.

    Високі характеристики у ультратонкому корпусі. Технічні характеристики не єдине, що вражає в планшеті EDGE 1080. За повз високі параметри, планшет може похвалитися відмінним дизайном. Гладкий чорний - він залучатиме будь-кого, хто цінує елегантний і класичний стиль. Планшет легкий, зручний та дуже функціональний. З таким поєднанням вам захочеться завжди мати його під рукою.

    Зв'язок із усім світом! Планшет EDGE 1080 є пристроєм, який пропонує широкий спектр можливостей за видами зв'язку зі світом. Одна з найбільших переваг пристрою є високошвидкісний доступ в Інтернет через підключення модуля 3G, що дозволить миттєво обмінюватися великою кількістю мультимедійних файлів і фотографій. Крім цього 3G дозволяє отримати безперебійний відеозв'язок за допомогою миттєвих повідомлень. Планшет також забезпечує доступ до мереж Wi-Fi та можливість передачі інформації через Bluetooth 4.0.

    Технічні характеристики

    ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ:
    Операційна система Windows
    Версія ОС 10 Home
    CPU Intel® Atom™ Z3735D, Quad-core 1,33 GHz (max. 1,83 GHz)
    GPU Intel® HD Graphics
    Пам'ять RAM 2 GB
    Пам'ять Flash 32 GB
    Dual SIM Ні (1 SIM)
    ЕКРАН:
    Розмір екрану 10,1"
    Розширення екрану 1280x800 px, HD
    Співвідношення сторін 16:10
    Матриця IPS
    Сенсорна панель Ємнісна, Мультитач
    МУЛЬТИМЕДІА:
    Камера основна 2 Mpx
    Камера фронтальна 2 Mpx
    Мікрофон Так
    Динамік 2 Stereo
    ПІДКЛЮЧЕННЯ:
    Вбудований модем 3G
    Підтримка мереж -
    GPS Ні
    Wi-Fi 802.11 b/g/n
    Bluetooth 2.1+EDR
    ДАТЧИКИ:
    Наближення Ні
    Руху Ні
    Світлана Ні
    G-сенсор Так
    ПОРТИ:
    Слот SIM micro SIM
    Слот SDcard microSD
    Порт USB Micro USB
    Порт HDMI Mini HDMI
    Гніздо навушників Jack 3,5 mm
    ДЖЕРЕЛО ЖИВЛЕННЯ:
    Блок живлення 9 V/2,5 A
    Ємність батареї 7900 mAh
    ПАРАМЕТРИ ФІЗИЧНІ:
    Вага

    620 g

    Розмір 263 x 168 x 9 mm
    КОМПЛЕКТАЦІЯ:

    Планшет, клавіатура, чохол клавіатурний, блок живлення, кабель USB, навушники, інструкція обслуговування.

    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.