Жарівня Lamart - DOUBLE (LT1105) з кришкою (9 л + 3 л/43 x 26,2 x 12,1 см) алюміній, антипригарне покриття, чорний

Модель: LT1105
Артикул:
Виробник: LAMART
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія: 
  • Знятий з виробництва
    1487грн.
    Знайшли дешевше?



    ЗАСТОСУВАННЯ
    Марка Lamart (Lamart by Piere Lamart) – це широкий асортимент доступного сучасного посуду та приладдя для приємного приготування їжі, які внесуть легкість, витонченість та вишуканість у вашу кухню завдяки якості виробництва та сучасному дизайну, що уособлює ідеологію французького шеф- ) – готувати з легкістю!

    Lamart – це втілення сучасності, яку людина бажає бачити на своїй кухні. Посуд екологічно чистий, матеріали з яких виготовлені всі вироби, відповідають найжорсткішим критеріям Європейського Союзу.

    ​​​


    ХАРАКТЕРИСТИКИ

    Розміри 43x26,2x12,1 cm
    Об `єм 9/3 l
    Колір чорний

    КОЛЕКЦІЯ - DOUBLE
    • Посуд для запікання із високоміцного алюмінію.
    • Внутрішня основа кришки для запікання спеціальної форми.
    • Товста основа як у сотейнику, так і в кришці.
    • Внутрішнє протипригарне покриття.
    • Чудова теплопровідність.
    • Стійкість до високих температур.
    • Підходить для більшості типів плит, а також випічки в конвекційних печах.
    • Просте використання, догляд та очищення.


    ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИРОБ

    Перед початком використання
    Для підтримки якості посуду необхідно дотримуватися наступних рекомендацій. Вийміть посуд із коробки та видаліть усі пакувальні матеріали (включаючи клейку плівку, наклейки, папір тощо) з виробу. Перед початком використання необхідно промити теплою водою з миючим засобом всі компоненти, що стикаються з харчовими продуктами, а потім ополоснути чистою водою і витерти насухо або дати висохнути. Нанесіть трохи олії на внутрішню поверхню. Надлишки протріть паперовим рушником. Такий догляд збереже властивості матеріалу та якість посуду (обробляйте Ваш виріб подібним чином, щоб підтримувати його в ідеальному стані).

    Експлуатація
    Виріб придатний для будь-якого джерела тепла – газових, електричних, склокерамічних, індукційних плит, а також для випікання у конвекційних печах.

    Опис виробу
    Сотейник з кришкою для запікання та внутрішнім протипригарним покриттям, з товстою основою як у сотейнику, так і в кришці. Внутрішня основа кришки для запікання спеціальної форми. Жароміцна страва зроблена з якісного алюмінієвого лиття, яке відрізняється чудовою теплопровідністю і зберігає форму, в той же час має невелику вагу і дозволяє економити енергію і час при приготуванні. Просте обслуговування та очищення.

    Важливі правила техніки безпеки
    При використанні не торкайтеся корпусу, тому що він ГАРЯЧИЙ! Використовуйте рукавички або прихватки, коли потрібно перенести гарячу страву. Особливу увагу зверніть на те, щоб посуд не стосувався дітей та людей з обмеженими можливостями! Перевищення температурного режиму може пошкодити або деформувати виріб, а також призвести до утворення нагару. Переконайтеся, що розмір нагрівача на плиті не ширший за нижню поверхню посуду. Це дозволить уникнути перегріву зовнішньої поверхні. Досить використовувати помірне нагрівання плити. Ніколи не залишайте посуд на плиті та в духовці без нагляду.

    Уникайте великих перепадів температури – витягуючи блюдо з кришкою з духової шафи, завжди остуджуйте його до кімнатної температури перед тим, як мити або прибрати на холод.

    Не використовуйте металеві прилади для антипригарних поверхонь та не зшкрібайте залишки їжі з посуду за допомогою гострих предметів. Під час готування користуйтеся дерев'яним, бамбуковим або нейлоновим кухонним приладдям.

    Перед тим як приступити до догляду за посудом, зачекайте, поки він повністю охолоне. Завжди мийте посуд у гарячій воді з миючим засобом, щоб видалити залишки їжі. Після миття витріть або просушіть і протріть внутрішню поверхню серветкою з невеликою кількістю масла або кулінарного жиру. Під час догляду за посудом використовуйте лише м'які серветки або губки, які не дряпають поверхню. Не використовуйте агресивні хімікати.

    Використання абразивних або агресивних засобів для чищення (наприклад, каустичних засобів для очищення труб) може призвести до пошкодження поверхні. Недбале поводження може призвести до пошкодження поверхні (наприклад, утворення сколів). Ці пошкодження ніяк не впливають на якість приготування їжі та термін служби посуду. Вони лише погіршують її зовнішній вигляд.

    Екологія
    Залежно від розміру, виріб має маркування із зазначенням матеріалів, які використовувалися для виготовлення упаковки, самого виробу та його елементів, а також інформацію про утилізацію. Належна утилізація цього виробу допомагає зберігати цінні природні ресурси та запобігає завданню шкоди навколишньому середовищу внаслідок неправильної утилізації відходів. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевих органів самоврядування або до пункту збору вторинної сировини. Відповідно до законодавства кожної країни неправильна утилізація таких відходів може оподатковуватись штрафними санкціями. Зберігайте поліетиленові мішки в недоступному для дітей місці, щоб уникнути удушення.

    Покупець був проінформований про те, як функціонує цей виріб та як правильно з ним поводитися.

    Одна з найбільших Європейських мереж TESCO є продукцією Lamart на Європейському ринку.

    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Нещодавно переглянуті