Сковорідка Lamart - INOX (LTSP2850) 28 см, з кришкою, сталь, антипригарне покриття, сталевий

Модель: LTSP2850
Артикул:
Виробник: LAMART
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія: 
  • Знятий з виробництва
    780грн.
    Знайшли дешевше?



    ЗАСТОСУВАННЯ
    Марка Lamart (Lamart by Piere Lamart) – це широкий асортимент доступного сучасного посуду та приладдя для приємного приготування їжі, які внесуть легкість, витонченість та вишуканість у вашу кухню завдяки якості виробництва та сучасному дизайну, що уособлює ідеологію французького шеф- ) – готувати з легкістю!

    Lamart – це втілення сучасності, яку людина бажає бачити на своїй кухні. Посуд екологічно чистий, матеріали з яких виготовлені всі вироби, відповідають найжорсткішим критеріям Європейського Союзу.


    ХАРАКТЕРИСТИКИ

    Діаметр 28 cm
    Колір сталевий

    КОЛЕКЦІЯ - INOX
    • Першокласна нержавіюча сталь з антиадгезійною поверхнею.
    • Антипригарне покриття Xylan Plus.
    • М'яка ергономічна ручка.
    • Кольорова внутрішня поверхня – Chocolate.
    • Скляна кришка з отвором для виходу пари.
    • Практичні жолобки на сковороді.
    • Підходить для всіх видів плит.
    • Без використання PFOA та PTFE.
    • При нагріванні не виділяються токсичні речовини.
    • Стійкість до високих температур.
    • Простий догляд та очищення.
    • Можна мити в посудомийній машині.


    ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИРОБ

    Перед початком використання
    Для підтримки якості посуду необхідно дотримуватися наступних рекомендацій. Вийміть посуд із коробки та видаліть усі пакувальні матеріали (включаючи клейку плівку, наклейки, папір тощо) з виробу. Перед початком використання необхідно промити теплою водою з миючим засобом всі компоненти, що стикаються з харчовими продуктами, а потім ополоснути чистою водою і витерти насухо або дати висохнути. Нанесіть трохи олії на внутрішню поверхню. Надлишки протріть паперовим рушником. Такий догляд збереже властивості матеріалу та якість посуду (обробляйте Ваш виріб подібним чином, щоб підтримувати його в ідеальному стані).

    Експлуатація
    Посуд можна використовувати на електричних, газових, склокерамічних та індукційних плитах. У разі газової плити рекомендуємо використовувати чавунні розсікачі вогню з метою рівномірного нагрівання дна.

    Опис виробу
    Високоякісний кухонний посуд із нержавіючої сталі з першокласною протипригарною поверхнею, стійкою до припікання продуктів. Непригоряючий матеріал без використання PFOA (перфтороктанової кислоти) та PTFE (політетрафторетилену) – при нагріванні не виділяється жодних токсичних речовин, а також не впливає на смак та запах їжі. М'яка ергономічна рукоятка, пофарбована внутрішня поверхня – колір шоколаду, скляна кришка та практичні носики. Вироби витримують високі температури: сковорода – 260 °C, рукоятки (у тому числі на кришці) – 177 °C, скляна кришка – 180 °C.

    Важливі правила техніки безпеки
    При використанні не торкайтеся корпусу, тому що він ГАРЯЧИЙ! Особливу увагу зверніть на те, щоб посуд не стосувався дітей та людей з обмеженими можливостями! При приготуванні використовуйте захисні рукавиці. Ніколи не залишайте посуд на плиті без нагляду.

    Матеріали, включаючи внутрішню антипригарну поверхню Xylan plus, є стійкими до впливу високих температур, але рекомендується не нагрівати виріб до температур, що перевищують 177 °C і не залишати порожнім на джерелі вогню. Переконайтеся, що розмір нагрівача на плиті не ширший за нижню поверхню посуду. Це дозволить уникнути перегріву зовнішньої поверхні. Досить використовувати помірне нагрівання плити. Високі температури (вище 177 °C) можуть пошкодити пластикову ручку або кришку посуду, наприклад, якщо ручка знаходиться біля нагрівальної поверхні, ламп розжарювання, стінка печі тощо. пропалено).

    Не використовуйте металеві прилади для антипригарних поверхонь та не зшкрібайте залишки їжі з посуду за допомогою гострих предметів. Під час готування користуйтеся дерев'яним, бамбуковим або нейлоновим кухонним приладдям. Гострі металеві прилади (наприклад, ніж чи вилка) можуть пошкодити (подряпати або прорізати) поверхню.

    Перед тим як приступити до догляду за посудом, зачекайте, поки він повністю охолоне. Завжди мийте посуд у гарячій воді з миючим засобом, щоб видалити залишки їжі. Після миття витріть або просушіть і протріть внутрішню поверхню серветкою з невеликою кількістю масла або кулінарного жиру. Під час догляду за посудом використовуйте лише м'які серветки або губки, які не дряпають поверхню. Не використовуйте агресивні хімікати. Цей посуд можна мити в посудомийній машині, але уникайте використання жорсткої води та сильнодіючих засобів для чищення, які можуть пошкодити антипригарне покриття.

    Щоб видалити світлі плями, які з'являються після приготування їжі (нагари), залиште посуд відмокати в розчині гарячої води з миючим засобом і потім витріть м'якою серветкою насухо. Якщо на каструлі або сковороді з'явилися плями, нагрійте їх із білим оцтом і промийте звичайним способом. Ці плями не впливають на якість виробу.

    Використання абразивних або агресивних засобів для чищення (наприклад, каустичних засобів для очищення труб) може призвести до пошкодження поверхні. Недбале поводження може призвести до пошкодження поверхні (наприклад, утворення сколів). Ці пошкодження ніяк не впливають на якість приготування їжі та термін служби посуду. Вони лише погіршують її зовнішній вигляд.

    Екологія
    Залежно від розміру, виріб має маркування із зазначенням матеріалів, які використовувалися для виготовлення упаковки, самого виробу та його елементів, а також інформацію про утилізацію. Належна утилізація цього виробу допомагає зберігати цінні природні ресурси та запобігає завданню шкоди навколишньому середовищу внаслідок неправильної утилізації відходів. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевих органів самоврядування або до пункту збору вторинної сировини. Відповідно до законодавства кожної країни неправильна утилізація таких відходів може оподатковуватись штрафними санкціями. Зберігайте поліетиленові мішки в недоступному для дітей місці, щоб уникнути удушення.

    Покупець був проінформований про те, як функціонує цей виріб та як правильно з ним поводитися.

    Одна з найбільших Європейських мереж TESCO є продукцією Lamart на Європейському ринку.

    Сковорідки
    Матеріал Сталь
    Поверхня Антипригарна
    Діаметр 28 см
    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Нещодавно переглянуті