Сотейник Lamart - STONE (LT1093) 1,1 л/16 см, алюміній, мармурове покриття, сірий

Модель: LT1093
Артикул:
Виробник: LAMART
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія: 
  • Знятий з виробництва
    334грн.
    Знайшли дешевше?



    ЗАСТОСУВАННЯ
    Марка Lamart (Lamart by Piere Lamart) – це широкий асортимент доступного сучасного посуду та приладдя для приємного приготування їжі, які внесуть легкість, витонченість та вишуканість у вашу кухню завдяки якості виробництва та сучасному дизайну, що уособлює ідеологію французького шеф- ) – готувати з легкістю!

    Lamart – це втілення сучасності, яку людина бажає бачити на своїй кухні. Посуд екологічно чистий, матеріали з яких виготовлені всі вироби, відповідають найжорсткішим критеріям Європейського Союзу.

    ​​


    ХАРАКТЕРИСТИКИ

    Діаметр 16 cm
    Об `єм 1,1 l
    Колір сірий

    КОЛЕКЦІЯ - STONE
    • Посуд із якісного алюмінієвого лиття, яке швидко передає тепло та зберігає форму, а водночас має невелику вагу.
    • Має мармурову внутрішню поверхню, стійку до стирання та пригорання, а також потовщену основу.
    • Елегантна ручка для зручного захоплення.
    • Стійкість до температур до +250°.
    • Виготовлена ​​без токсичних матеріалів PTFE та PFOA.
    • Підходить для всіх видів плит.
    • Простота обслуговування можна мити в посудомийній машині.


    ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИРОБ

    Перед початком використання
    Для підтримки якості посуду необхідно дотримуватися наступних рекомендацій. Вийміть посуд із коробки та видаліть усі пакувальні матеріали (включаючи клейку плівку, наклейки, папір тощо) з виробу. Перед початком використання необхідно промити теплою водою з миючим засобом всі компоненти, що торкаються харчових продуктів, а потім промити чистою водою і витерти насухо або дати висохнути. Не потребує прожарювання. Внутрішню частину потрібно протерти серветкою з невеликою кількістю масла та видалити його залишки паперовим рушником (обробляйте Ваш виріб подібним чином, щоб він довше зберігав свої антипригарні властивості).

    Експлуатація
    Антипригарний мармуровий матеріал має високу термостійкість, запобігає пригоранню та забезпечує приготування здорової їжі. Посуд можна використовувати на будь-якій нагрівальній поверхні – індукційних, галогенних, склокерамічних, електричних або газових плитах. У процесі приготування намагайтеся не допускати перегріву.

    Опис виробу
    Колекція STONE виділяється своїм зовнішнім виглядом та характеристиками. У складі антипригарного покриття міститься мармурова крихта, спеціально оброблена для використання у харчовій промисловості. Ця технологія помітно підвищує якість та міцність поверхні, що збільшує стійкість до механічних пошкоджень та термін експлуатації виробу.

    Посуд нагрівається дуже швидко і довго залишається гарячим. У процесі приготування можна не використовувати масло. Підходить для приготування блюд будь-якої складності.

    Важливі правила техніки безпеки
    Не торкайтеся посуду під час його використання за винятком ручок, оскільки він має ВИСОКУ ТЕМПЕРАТУРУ! Слідкуйте за тим, щоб діти або сторонні особи не торкалися металевих частин! Користуйтеся рукавичками або прихватками, коли вам потрібно перенести гарячу страву. Ніколи не залишайте посуд на плиті без нагляду. Переконайтеся, що розмір нагрівача на плиті відповідає розміру продукту, а не ширший за нижню поверхню посуду. Це дозволить уникнути перегріву зовнішньої поверхні – достатньо завжди використовувати помірне нагрівання на плиті.

    Посуд із мармуровим покриттям можна мити в посудомийній машині з використанням неабразивних миючих засобів та м'яких губок. Однак жорстка вода та високий тиск призводять до вицвітання та погіршення якості поверхні. При цьому зміна кольору не впливає на функціональність та безпеку для здоров'я. Завжди мийте у гарячій воді з миючими засобами. Потім промийте, витріть насухо і обробіть олією. Щоб видалити світлі плями, які з'являються після приготування їжі (нагари), залиште посуд відмокати в розчині гарячої води з м'яким миючим засобом і потім витріть м'якою серветкою насухо. Якщо на каструлі або сковороді з'явилися плями, нагрійте їх із білим оцтом і промийте звичайним способом. Ці плями не впливають на якість виробу. Так само, за допомогою м'яких матеріалів потрібно доглядати скляну кришку, якщо вона є, уникаючи використання хімічних речовин.

    Використання гострих кухонних приладів (наприклад, ножа, вилки, приладів з нержавіючої сталі) може спричинити пошкодження – рекомендується використовувати нейлонові, дерев'яні або силіконові прилади. Щоб виріб служив довго, слід поводитися з ним акуратно і не дряпати антипригарне покриття.

    Уникайте різких перепадів температур, наприклад, не можна ставити під холодну воду в розжареному вигляді або вогонь відразу після холодильника. Небажано на тривалий період замочувати посуд і стукати по ньому, щоб уникнути утворення мікротріщин. Вплив надмірно високої температури від джерела тепла може призвести до деформації дна та псування покриття. Такі пошкодження є результатом неправильного використання та не вважаються дефектом продукції.

    Високі температури (вище 250 °C) можуть пошкодити пластикову ручку або кришку посуду, наприклад, якщо ручка знаходиться біля нагрівальної поверхні, ламп розжарювання, стінка печі тощо. Використання гострих металевих приладів (наприклад, ножа, вилки) може пошкодити (подряпати або прорізати) поверхню. Використання абразивних або агресивних засобів для чищення (наприклад, каустичних засобів для очищення труб) може призвести до пошкодження поверхні. Недбале поводження може призвести до пошкодження поверхні (наприклад, утворення сколів). Ці сліди ніяк не впливають на якість приготування їжі, і на термін служби посуду вони лише погіршують зовнішній вигляд. Висока температура джерела тепла може призвести до пошкодження поверхні (утворення нагару).

    Екологія
    Залежно від розміру, виріб має маркування із зазначенням матеріалів, які використовувалися для виготовлення упаковки, самого виробу та його елементів, а також інформацію про утилізацію. Належна утилізація цього виробу допомагає зберігати цінні природні ресурси та запобігає завданню шкоди навколишньому середовищу внаслідок неправильної утилізації відходів. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевих органів самоврядування або до пункту збору вторинної сировини. Відповідно до законодавства кожної країни неправильна утилізація таких відходів може оподатковуватись штрафними санкціями. Зберігайте поліетиленові мішки в недоступному для дітей місці, щоб уникнути удушення.

    Покупець був проінформований про те, як функціонує цей виріб та як правильно з ним поводитися.

    Одна з найбільших Європейських мереж TESCO є продукцією Lamart на Європейському ринку.

    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Нещодавно переглянуті