Термокухоль Lamart - MANQ (LT4050) 0,36 л, сталь/пластик, чорний

Модель: LT4050
Артикул:
Виробник: LAMART
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія: 
  • Знятий з виробництва
    212грн.
    Знайшли дешевше?



    ЗАСТОСУВАННЯ
    Марка Lamart (Lamart by Piere Lamart) – це широкий асортимент доступного сучасного посуду та приладдя для приємного приготування їжі, які внесуть легкість, витонченість та вишуканість у вашу кухню завдяки якості виробництва та сучасному дизайну, що уособлює ідеологію французького шеф- ) – готувати з легкістю!

    Lamart – це втілення сучасності, яку людина бажає бачити на своїй кухні. Посуд екологічно чистий, матеріали з яких виготовлені всі вироби, відповідають найжорсткішим критеріям Європейського Союзу.

    ​​


    ХАРАКТЕРИСТИКИ

    Діаметр 7,5 см
    Об `єм 0,36 л
    Розміри 7,5 x 20 см
    Колір Чорний

    КОЛЕКЦІЯ - MANQ
    • Герметичний кухоль виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
    • Кнопка механізму, за допомогою якої відкривається кухоль, виготовлений з високоякісної пластмаси.
    • Колба з нержавіючої сталі робить кухоль практично вічним.
    • Наявність замку запобігає можливості випадкового відкриття.


    ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИРОБ

    Перед початком використання
    Вийміть виріб із коробки та видаліть усі пакувальні матеріали (включаючи клейку плівку, наклейки, папір тощо). Перед першим використанням термокухоль необхідно ретельно вимити і висушити.

    Експлуатація
    Щоразу перед тим, як користуватися виробом, промийте або промийте його холодною або гарячою водою – залежно від того напою, який ви збираєтеся влити. Ніколи не наповнюйте термокухоль вище рівня, при якому можна розливати напій: це відповідає приблизно 1-1,5 см від краю. Ніколи не вливайте в термокухоль киплячу рідину.

    Температура вмісту залежить від внутрішнього об'єму, частоти відкривання та температури навколишнього середовища. Для того щоб утримувати постійну температуру, треба добре і до кінця закривати кришку. Завжди тримайте термокухоль у вертикальній позиції. Необхідно завжди спорожняти її від непотрібних залишків напою - цим ви запобігтиме виникненню твердих грудок і бактеріального середовища.

    УВАГА: газовані та насичені СО 2 напої, кубики льоду, а також молочні продукти не можна зберігати в термокухлі. Вона також не призначена для зберігання дитячого харчування.

    Опис виробу
    Герметичний термокухоль, зроблений з високоякісної нержавіючої сталі. Колба, виготовлена ​​з такого ж типу сталі, спеціально розроблена для зберігання холодних та гарячих напоїв. Колба настільки міцна, що термос практично не можна якимось чином зашкодити. Доступ до вмісту відкривається за допомогою натискання кнопки або відгвинчування кришки, обидві частини виготовлені з високоякісного пластику. Механізм замикання такий, що випадкове відкриття термокухля неможливе. Виріб легко чиститься, догляд за ним мінімальний.

    Важливі правила техніки безпеки
    Будьте завжди дуже обережні у тому випадку, коли Вам доводиться заливати в термокухоль гарячу воду.

    Герметичні термоси дуже легкі у догляді та чищенні; користуйтеся тільки м'якими ганчірочками та губками – вони не подряпають поверхню. Агресивними хімічними речовинами заборонено користуватися. При появі невеликих плям - намочіть його і витріть його м'якою ганчірочкою, що добре вбирає рідину. Якщо повністю плями видалити не вдалося, скористайтеся оцтом і потім вимийте термос. Такі плями жодним чином не впливають на властивості продукту.

    Для того, щоб термін користування відповідав запропонованому, звертайтеся з термокухоль обережно: уникайте сильних струсів і ударів. Гарантія не надається на випадки, коли причиною збитків стало падіння чи втручання у внутрішню конструкцію. Зберігайте завжди у відкритому вигляді.

    Колба або кришка термоса можуть бути пошкоджені надто високими температурами. Користування ножами, виделками та подібними гострими предметами може пошкодити поверхню. Користування грубозернистими або агресивними засобами, що чистять, можуть так само завдати шкоди (наприклад, їдкі засоби для чищення труб). В результаті неправильного або недбалого ставлення виріб може втратити свій колишній естетичний вигляд. Сліди такого звернення не надають ні найменшого впливу на якість продукту, що ні готується, ні зберігається. Поверхня може бути пошкоджена через прямого контакту з вогнем або іншим джерелом високих температур.

    Екологія
    Необхідні відомості про спосіб упаковки та рециклування, а також про матеріал, використаний у виробництві виробу та приладдя, наносяться за допомогою маркування. Правильне поводження з відходами допоможе зберегти ресурси природи та запобігтиме збиткам. За необхідності отримати більш детальну інформацію зверніться до місцевих органів самоврядування. Відповідно до законодавства у разі неправильного поводження з відходами може бути накладено штраф. Тримайте пластикові пакети поза доступом дітей, цим ви запобігти можливим нещасним випадкам.

    Покупець був проінформований про те, як функціонує цей виріб та як правильно з ним поводитися.

    Одна з найбільших Європейських мереж TESCO є продукцією Lamart на Європейському ринку.

    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Нещодавно переглянуті