Термометр інфрачервоний SKY (KF30) безконтактний

Акція
Модель: KF30
Артикул: 4564
Виробник: SKY
0

Доставка в : Киев
Відправимо:
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія:  3 місяці
  • В наявності
    494грн.-49 % 250грн.
    Знайшли дешевше?
    Термометр SKY KF30 інфрачервоний безконтактний.
    Звичайна процедура вимірювання температури тіла може стати глобальною проблемою, якщо стосується малюка. Хто з батьків не стикався з ситуацією, коли потрібно поставити традиційний градусник прихворіло дитині, виявляючи при цьому дива еквілібристики, щоб скло не розбилося? А якщо справа відбувається вночі, події та наслідки краще не уявляти.
    Ефективно і легко розв'язати завдання може безконтактний інфрачервоний термометр SKY , який швидко та точно виміряє температуру на відстані, виведе показання на великий рідкокристалічний дисплей та збереже отримані дані у своїй пам'яті. Ви завжди зможете подивитися динаміку за останніми 20 показниками. Екран має світлодіодний екран, тому прилад комфортно використовувати навіть в умовах слабкої освітленості. Пізніше не потрібно включати освітлення в кімнаті, будити карапуза, викликаючи плач, - достатньо піднести апарат до чола і не більше ніж через секунду ви знатимете результат.
    Появу в будинку безконтактного інтелектуального девайсу неодмінно позитивно оцінять молоді мами. З ним зручно та безпечно визначати температуру води у ванночці, ступінь нагріву дитячого харчування у пляшці, каші або молочній суміші. А якщо у вас є домашні вихованці, то такий градусник стає безальтернативним, адже кішка, собака чи інший улюбленець не зможе поскаржитися на погане самопочуття. Принцип дії гаджета ґрунтується на реєстрації вбудованим інфрачервоним датчиком теплового випромінювання з миттєвим перетворенням спектральної інформації на цифровий вигляд. Відомості про температурні значення можуть виводитись на монітор у різних одиницях вимірювання – за Цельсієм або Фаренгейтом. Можливість вимірювати температуру без безпосереднього контакту зі шкірою робить пристрій ідеально гігієнічним, тому його спокійно можуть застосовувати всі члени сімейства. Тим більше, що незважаючи на інноваційні технології, користуватися термометром неймовірно просто. Інтуїтивно зрозуміле управління та докладна інструкція, дозволяють за лічені хвилини розібратися з даним пристроєм.
    Нормальні показники температури у різних частинах тіла:
    Лоб - 36,1 - 37,5 ℃
    Вухо - 35,8 - 38,0 ℃
    Рот - 35,5 - 37,5 ℃
    Анус - 36,6 - 38,0 ℃
    Пахва - 34,7 - 37,3 ℃
    Налаштування:
    Увімкнення: коротке натискання на кнопку запустить калібрування пристрою, коли на екрані з'явиться три пунктири, калібрування завершено і прилад готовий до використання.
    Зміна режимів вимірювання температури тіла або поверхні: короткий натиск на кнопку "О" запустить перемикання в режим вимірювання температури поверхні.
    Пам'ять вимірювань: короткий натиск на кнопку "М" запустить режим перегляду останніх показань температури.
    Формат температури
    ℃<>F: у вимкненому стані натисніть і утримуйте кнопку "О" 5 сек, доки не почне моргати знаків "температури". Після цього короткими натисканнями кнопки "О" перемикайте формат температури.
    Характеристики:

    Виріб: термометр
    Тип вимірів: інфрачервоний, безконтактний
    Колір: білий/чорний
    Матеріал: ABS пластик
    Діапазон вимірювань (режим Body): 32-42,9℃±0,2℃
    Діапазон вимірювань (режим Surface): 0-100℃±0,2℃
    Пам'ять вимірів: 20 показників
    Відстань виміру: 10-30 мм
    Положення виміру: Центр лоба
    Час відгуку: близько 1 секунди
    А втоматичне виключення: після 30 с
    Живлення: батареї AAA 2*1,5 V (не входять до комплекту)
    Робочий режим: 10-35 ℃, 20%-85% RH, 760 HPA-1060 HPA
    Розмір: 15,2 х 4,2 х 3 см
    Вага: 60 г

    Примітка:
    для того, щоб отримати більш точне вимірювання температури, рекомендується зробити вимірювання температури чола не менше 3-х разів, в одному і тому ж місці
    нормальна температура для дитини може коливатися в діапазоні від 36,1 до 37,7

    на температуру тіла може впливати фактор гарячого або холодного навколишнього середовища або прийом ванни, у цих випадках робіть замір температури не раніше 30 хв.
    зверніть увагу, що цей термометр показує температуру на 0,5нижче, ніж цифровий ректальний термометр

    Комплектація: термометр, посібник користувача

    Гарантія
    Гарантія 3 місяці
    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.