Автоматичний тонометр SKY (CL05L8) на руку

Модель: CL05L8
Артикул: 4568
Виробник: SKY
0

Доставка в : Киев
Відправимо: Недоступно
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія:  3 місяці
  • Закінчився
    347грн.
    Знайшли дешевше?
    Тонометр цифровий на зап'ясті SKY CL05L8 - компактний та надійний прилад для швидкого вимірювання артеріального тиску та частоти пульсу.



    Технологія Sensetive забезпечує максимальний комфорт під час проведення процедур: поява больових відчуттів виключена, оскільки вибір рівня тиску визначається з урахуванням індивідуальних фізіологічних особливостей користувача. Апарат чуйно реагує порушення пульсової хвилі і допускає виведення на екран некоректних результатів. Від попередніх моделей тонометр відрізняється можливістю збереження у пам'яті результатів для двох користувачів, що є незамінним для сімейного використання. Він оснащений функцією (AVG) розрахунку середнього значення на основі 3 останніх вимірювань та індикатором аритмії. Індикатор рівня артеріального тиску визначає, чи показання в межах норм, встановлених ВООЗ. Система влаштована таким чином, що на дисплеї відображаються лише правильні результати. Дисплей відрізняється наочністю та розбірливістю шрифту.

    Для отримання точності вимірювання артеріального тиску пропонуються такі рекомендації:

    • За 30 хвилин до вимірювання артеріального тиску заборонені фізичні вправи, куріння чи вживання стимуляторів/депресантів (наприклад, кави чи алкоголю).
    • Перед виміром відпочиньте у комфортній та стабільній обстановці не менше п'яти хвилин.
    • Зазвичай для вимірювання використовується положення сидіння.
    • Для постійного вимірювання вибрати одну руку.
    • Артеріальний тиск рекомендується вимірювати протягом двох разів з інтервалом не менше п'яти хвилин; більш тривалий інтервал часу може бути потрібним для різних станів особистого здоров'я пацієнта.
    • Пацієнти з аритмією та атеросклерозом мають бути обстежені медичним персоналом для професійної діагностики.
    • Під час вимірювання не рухайтеся та не розмовляйте.
    Управління:
    Кнопки:
    на лицьовій панелі екрану ( SET, ON/OFF, MEM ), правий бік корпусу кнопки регулювання гучності (у даній моделі не функціонують)
    Первинне налаштування:
    У вимкненому стані натисніть і утримуйте кнопку SET близько 3 сек., навпаки значення TIME почне мерехтити рік. Кнопкою MEM почніть по зростаючій перемикати значення від 2019 до 2099.
    Після налаштування року коротким натисканням кнопки SET перейдіть до налаштування місяця. Кнопкою MEM почніть по зростаючій перемикати значення від 1 до 12.
    Коротким натисканням кнопки SET перейдіть до налаштування дня. Кнопкою MEM почніть по зростаючій перемикати значення від 1 до 31.
    Коротким натисканням кнопки SET перейдіть до налаштування годинника. Кнопкою MEM почніть по зростаючій перемикати значення від 0 до 23.
    Коротким натисканням кнопки SET перейдіть до налаштування хвилин. Кнопкою MEM почніть по зростаючій перемикати значення від 00 до 59.
    Подальше коротке натискання кнопки SET перейде в налаштування PA (відображення одиниці виміру тиску mmHg або kPa), рекомендуємо поставити значення OFF , що означає, що ваш тиск буде вимірятись в mmHg.
    Ще одне коротке натискання кнопки SET завершить налаштування та екран згасне.
    Вибір користувача: у вимкненому стані коротке натискання кнопки SET активує вибір користувача 1 або 2. Наступні короткі натискання кнопки SET перемикатимуться між користувачами.
    Фіксація танометра: надягніть манжет тонометра на ліве зап'ястя, таким чином, щоб екран знаходився рівно по центру тильного боку долоні (як показано на малюнку, на манжеті), зафіксуйте липучкою і піднесіть до грудей на рівні серця.
    Вимірювання тиску: у вимкненому стані коротке натискання на кнопку ON/OFF запустить тонометр у режим тестування та через 5 сек. тонометр почне накачувати манжет. Після завершення накачування тонометр почне вимірювання тиску. Дочекайтеся поки тонометр повністю не стравить повітря з манжету та ознайомтеся з результатами вимірювань.
    Перегляд пам'яті: виберіть користувача, як описано вище. У вимкненому стані коротке натискання на кнопку MEM відобразить на екрані AVG (середнє значення тиску) за трьома останніми вимірюваннями. Наступними короткими натисканнями кнопок SET і MEM можна перегортати пам'ять вимірювань в одну або іншу сторону. Кожен вимір супроводжуватиметься датою та часом, коли він був проведений. До кожного користувача доступна пам'ять до 99 вимірювань.
    Характеристики:

    Виріб: тонометр
    Екран: рідкокристалічний монохромний дисплей
    Тип вимірів: осцилометричний метод на зап'ясті
    Живлення: батареї 2 AAA*1,5 V (не входять до комплекту)
    Діапазон вимірювань (тиску): 20 – 280
    ± 3 mmHg/ 2,7 – 37 ± 0,4 kPa
    Діапазон вимірювань (пульсу): 40 - 160 ± 5% ударів/хв.
    Пам'ять вимірів: 99 показників на кожного користувача
    Режим накачування: автоматичний
    Автоматичне вимкнення: після 60 с
    Колір: білий/чорний
    Матеріал: ABS пластик
    Розмір: 8,4 х 7 х 3 см (без урахування манжету)
    Вага: 120 г

    Комплектація: термометр, посібник користувача.

    Гарантія
    Гарантія 3 місяці
    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.