Шлюз розумного будинку Zigbee Gateway Wireless WKD-GA02

Акція
Модель: WKD-GA02
Артикул: 5759
Виробник: SKY
0

Доставка в : Киев
Відправимо:
  • Оплата: 
    • APay
    • GPay
    • Visa
    • MasterCard
    • PPay
    • PayParts
  • Оплата при отриманні Оплата при отриманні
  • На розрахунковий рахунок На розрахунковий рахунок

  • Доставка: 
  • - У відділення Нової Пошти
  • - Кур'єром до дверей
  • - У поштомат

  • Гарантія:  3 місяця
  • В наявності
    590грн.-15 % 499грн.
    Знайшли дешевше?

    Zigbee Gateway Wireless WKD-GA02

    Шлюз розумного будинку Zigbee WKD-GA02 Gateway Wireless - це надійний центр управління, який розроблений для смарт пристроїв екосистеми Tuya, якими ви хочете користуватися у своєму розумному будинку.

    Бездротовий Zigbee шлюз коннектиться до широкого спектру розумних продуктів, таких як: бездротові вимикачі, енергоефективні лампочки, розетки, реле, термоголовки, термостати, датчики руху, температури та вологості, витоку води, газу, диму, датчики відкриття та вібрації, сервоприводи та керує ними.

    За допомогою цього хаба зможете облаштувати своє житло відповідно до своїх потреб і керувати перерахованими девайсами, через мобільний додаток Tuya Smart або Smart Life.

    Особливості та характеристики Zigbee Gateway Wireless WKD-GA02

    Ціна Zigbee шлюзу розумного будинку виправдана його можливостями та конструктивними перевагами:

     Zigbee Gateway Wireless WKD-GA02- це маленька квадратна коробочка розміром 6смх6смх1см, як дві сірникові коробки.

    Він бездротовий, тобто з'єднується з роутером повітрям і працює на частоті 2,4 ГГц.

    До нього можна підключити 50 пристроїв безпосередньо, але це не межа. Наприклад, ви хочете підключити датчик руху на більшій відстані, ніж дістає хаб, тоді використовуйте підсилювач сигналу, наприклад  USB Zigbee розширювач мережі Lonsonho . У такому випадку кінцевий девайс підключений до шлюзу це USB-розширювач, а робота датчика руху прив'язується вже до Lonsonho. Використовуючи такий підхід, зможете приєднати більше розумних пристроїв.

    Він має широку сумісність. Якщо у програмі Tuya, підключені Wi-Fi лампочки або інші прилади, що працюють на Wi-Fi, то вони без проблем будуть взаємодіяти з пристроями Zigbee.

    Шлюзу не страшні перепади температур, оскільки він витримує діапазон від -10 ° С до + 55 ° С, а також вологість 10% -90%.

    Живиться цей пристрій від електромережі, через адаптер потужністю 5В, 1А.

    У комплектації ви отримаєте: шлюз, інструкцію з підключення та кабель USB.

    Ось деякі переваги даного обладнання:

    Сигнал Zigbee, у цій моделі шлюзу, відрізняється стабільністю та надійністю, щоб покривати широкий спектр зон, гарантуючи гарну чуйність будь-яких підключених до хабу пристроїв зігбі.

    Шлюз має можливість підключення більшої кількості аксесуарів. Ще більше можливостей отримаєте, купивши  шлюз Gateway Wired , до цієї моделі коннектиться 300 девайсів.

    Шлюз  з швидким і простим налаштуванням та підключенням не вимагає прокладання проводів до датчиків або спеціальних технічних навичок.

    Маючи вдома інтелектуальний шлюз, Ви зможете створити локальну мережу з Зігбі пристроїв екосистеми Tuya бажаних розмірів. А також розробити та реалізувати сценарії взаємодії між датчиками та іншими приладами, створивши систему безпеки та максимальний комфорт.

    Управління та користь від шлюзу 

    Ось деякі корисні особливості:

    За допомогою шлюзу ви зможете налаштувати автоматизацію таким чином, що не переживатимете про майно, коли нікого немає вдома, знатимете, чим займаються діти та втручатися в роботу пристроїв, коли це необхідно.

    Простий спосіб додавання смарт датчиків та пристроїв. Це досить просто, після того, як додали розумний контролер, зайдіть в його меню і натисніть «додати» і активуйте бажаний датчик затиснувши кнопку на корпусі, «світлодіод моргає». Шлюз знайде пристрій, потім тиснемо завершити = пристрій успішно додано. У такий спосіб додавайте, скидайте, групуйте смарт-пристрої, створюйте Smart в інтуїтивно зрозумілому та зручному додатку Tuya Smart або Smart Life. Задіяти смартфон, щоб керувати підключеними пристроями віддалено, де б ви не знаходилися.

    Мережа Зігбі, що самоорганізується, це означає, що будь-який Zigbee-пристрій, який має постійне джерело живлення, може виступати в ролі підсилювача сигналу, тим самим розширюючи розміри екосистеми.

    Шлюз легко інтегрується в Google Assistant та Alexa, завдяки цьому ви зможете насолоджуватися аспектом голосового управління в розумному домі.
    Гарантія
    Гарантія 3 місяця
    Написати відгук
    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.